Om oss

Bergus vårdkoncern är uppdelad i tre separata aktiebolag och bedriver såväl privat som offentlig vård. I första hand vänder vi oss till företag som har behov av hälso- och sjukvård med hög kvalité och service för sina medarbetare.

Vi är en familjeägd vårdkoncern utan extern finansiering. Detta upplever vi är viktigt för att vi ska kunna ha den närhet till våra kunder som krävs för att vi ska leverera den unika service som har kommit att bli vårt signum.

Health Manager

Bergus Health Manager är vår digitala hälsoportal. Innehållet anpassas utifrån de tjänster som kundföretaget valt att koppla på. Medarbetaren ges exempelvis möjlighet att genomgå Riskbaserad hälsoscreening, nyttja sjukskrivningstjänsten, boka in sig för tjänstbarhetsintyg eller digital råd­givning med sjuksköterska, läkare och psykolog samma dag. 

Image
Läkarintyg & ­privat vård

Våra läkarintyg utfärdas på en tid och plats som passar er - antingen genom ett arbetsplatsbesök, hembesök eller på någon av våra mottagningar. För att kunna möta våra kunders hela vårdbehov erbjuder vi även privat finansierad vård. 

Image
Hälso- och sjukvård

Offentligt finansierad sjukvård med den kvalité och service som kommit att bli Bergus signum. 

Image

Våra värdegrunder

Vår ambition är att leverera hög­kvalitativ vård och ha marknadens högsta kund­nöjdhet. För att uppnå detta har alla som jobbar hos oss ett stort engage­mang och en stolthet i att alltid leverera på Bergus-vis. För att kunna göra detta är vi:

Image

Relationsorienterade

Vår framgång bygger på personliga relationer. Vi gör vårt yttersta för att alltid ge ett positivt mervärde till såväl kunder som medarbetare. 

Image

Flexibla

Vi jobbar när ni behöver oss, även kvällar och helger.

Image

Agila

Vi växlar snabbt mellan arbets­uppgifter och arbetssätt utifrån den rådande situationen. 

Image

Noggranna

Vi uppskattar ert förtroende och förstår att det inte lämnar utrymme för minsta slarv. 

Image

Engagerade

Vi brinner för service och att få ge er en positiv helhetsupp­levelse.

Image

Förstående

Vi sätter oss in i er situation och förstår vår roll i att underlätta er vardag.